markosihvonen

Venäjä miehittää maamme!

En olisi uskonut että tätä kirjoitusta tulen koskaan kirjoittamaan.

Kuuntelin eilen radiosta ohjelmaa joka kertoi, kenties maamme älykkäimmäin Presidenttimme Urho Kekkosen ajasta, siis YYA sopimuksen aikaisesta ajasta.

Tätä ohjelmaa kuunnellessani, menneisyydestä pulppuavaa, kymmeniä vuosia maamme kristikansan juttuja kuunnelleena, menetin kait järkeni lopullisesti!

Ajatellassani näitä profetioita, maamme miehityksestä ynnä kaikesta politiikasta jota päivittäin olen jo vuosia seurannut, napsahti yhteen... selkeästi kuin päiväperhon lento.

Venäjä miehittää maamme, näin siinä käy!

Lähi-idän tilanne on kestänyt jo kaksi vuotta, tilanne eskaloituu päivittäin, valtiot raahtaavat aseitaan päivittäin lisää ja lisää sekasortoisille alueille, valtiot toisensa perään...

Kansa nousee kansaa vastaa, maan sisällä, perhe perhettä vastaan, perheen sisällä, heimo heimoa...

Suomi, penseä, hiljainen vetäytyvä kansa, rehellinen perimmältään vaan hiljaa istuu...ja odottaa että joku tekisi jotain....itse en tee mitään, se ajattelee....ei tartte, asiat on niin hyvin, mulla....hän jatkaa....en ole osa kokonaisuutta, hän ajattelee....kunnes...

( fendeeraus tauko, Niinistön sanoin... )

Sotilaspoliittisesti Venajällä on yksi ainoa vaihtoehto.

Suomi on häväissyt aikansa YYA sopimuksen joka on ja oli puolueettomuus.

Puolueettomuus piti sisällään kaksi pääteesiä, ne ovat nämä;

Älä puutu toisten asioihin sekä pidä oma, vahva puolustus.

Nämä teesit takasivat maassamme olevan ja kestäneen rauhan.

EU vouhotus, joksi sitä voi hyvällä omallatunnolla kutsua, murensi tuon rauhan.

Nyt olemme sotimassa missä lie ja monessa paikoin sekä puolustuksemme on murennettu!

Jää jäljelle yksi vaihtoehto ja se on;

Herätys!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (49 kommenttia)

Marko Sihvonen

On todella sääli että aikamme poliittiset johtajat, Niinistö etusijallaan näinkin törkeästi,

http://yle.fi/uutiset/presidentti_niinisto_makarov...

kertoo medialle suhtautumisestaan Venäjän suhteeseemme.

He ovat vallankiimassaan unohtaneet järkensä, geopoliittisen asemamme joka EI muutu sopimuksista joita he kiimassaan kirjoittelevat.

Ylimielinen, suorastaan vastenmielinen asennoituminen naapurimme järjenkäyttöä kohtaan.

Tämä EU vouhotus, puolueettomuuden halpana pitäminen tulee johtamaan ennemmin tai myöhemmin tilanteeseen jossa Venäjä "joutuu" toimimaan.

Heidän luottamuksensa maamme johtoon on mennyt.

Järjestelmällinen puolustuksemme alasajo on selvää puhetta heille, jossei normi rivikansalainen sitä ymmärtäisikään kuten ei ymmärrä.

Siksi, penseä Suomalainen tulee kokemaan "herätyksen" tavalla, joka herättää hänet kuten Pasadenassa herätys oli aikoinaan, tuskan kautta!

Toiset rukoilee herätystä, toiset profetoi miehitystä, tulossa on molemmat, samassa paketissa.

Herätys tulee myös heille jotka herätystä rukoilevat....tasarahalla kaikille!

Se on lainalaisuus!

Marko Sihvonen

Heikon puolustuksen täyttää kriisitilanteessa AINA joku, joten Venäjän on TEHTÄVÄ se ennenkuin joku toinen sen tekee ( NATO ) kiristyvässä maailman tilanteessa.

Siksi teesi, - Oma vahva puolustus!

Petri Haapa

Paljonko olet valmis Suomen talousarviosta käyttämään uskottavan puolustuksen rakentamiseen - 100 prosenttia, 110 prosenttia, enemmän?

Marko Sihvonen

Petri, talousjärjestelmämme on kokonaisuudessaan suuri harha.

Lisää asiasta ymmärrät tutustuessasi vaikkapa näihin sivuihin.

http://www.talousdemokratia.fi/

Talousjärjestelmämme ymmärtämisen jälkeen puolustusmenomme määrä on helppo arvioida.

Aki Mönkkönen

Nykyinen puolustusbudjetti lisättynä EU-jäsenmaksulla EKP:e menevillä kriisirahoitussummilla?

Käyttäjän TimoKohvakka kuva
Timo Kohvakka

Vasta kiväärinpiippujen kylmä todellisuus palauttaa oikeudenkaipuun ihmisten sydämiin vankikuljetuksien kolistessa kohti tuntematonta.

http://timokohvakka.puheenvuoro.uusisuomi.fi/13229...

Marko Sihvonen

Benjamin Franklin oli fiksu jätkä....

Valitettava tuo hänen teesinsä totuus penseille ihmisille....

http://fi.wikipedia.org/wiki/Benjamin_Franklin

Käyttäjän TimoKohvakka kuva
Timo Kohvakka

Vaikka itsenäisyys onkin perusoikeus, itsenäisyys ei kuitenkaan ole itsestäänselvyys, vaan siitä kuuluu maksaa kuten maidosta maitokaupassa. On siis osto-oikeus itsenäisyyteen, mutta oikeutta itsenäisyyteen ei ole, mikäli ei ole valmis maksamaan siitä. Itsenäisyyys voidaan haluttaessa myös myydä ja saada siitä henkilökohtaisia etuja, joista vastavuoroisesti itsenäisyystä kiinni pitäen joutuu siis luopumaan. Kun myyjien kriittinen massa kansassa ylittyy valtio menettää itsenäisyytensä eli oikeuden hallita itseään. Oikeuden näkökulmasta myytyyn kohteeseen ei ole myynnin jälkeen oikeutta. Näin ollen kansa, joka on myynyt oikeutensa ei ole oikeutettu omiin oikeuksiinsa. Eihän kukaan voi kaupassakaan vaatia saamaan mitään ilmaiseksi. Näin kansa kollektiivisesti menettää ihmisen perusoikeuksiksi luetut oikeudet. Minun mielestäni Franklinin teesi on hyvin oikeudenmukainen. Näinhän sen kuuluu ollakin.

Käyttäjän MarkkuPerttula kuva
Markku Perttula

Joe ei Suomi tulevassa suursodassa huolehdi omasta tontistaan, tekee sen Venäjä.
Reservin raskas kalusto on tuhottu. Tykit ja panssarit romutettu, joten se siitä.

Marko Sihvonen

Sen tekee joku jos me emme, aivan satavarmaa ja selvää!

Marko Sihvonen

Ring ring...kello soi

No, taitaa soida tälle maalle liian myöhään.....siksipä Jouko sitä herätystä povaakin!

Marko Sihvonen

Annoin oman käsitykseni kuuluviin "ylistäessäni" Paasikivi- Kekkonen linjaa...

Mauri Hyhkö

Puolustusministeri Haglund kaipaa yhteispohjoismaista sotilasyhteistyötä.
Venäjän karhu urahtelee voimissaan ja ylenkatsoo heikkoa ja riitaista Eu:ta, jonka ainoana sotilaallisena turvana on Nato. Jos USA siirtää sotilaspoliittista painopistettään Kauko-Itään ja jättää Euroopan hoitamaan puolustuksensa yksin, niin Eu:ssa tulee eteen kovia päätöksiä. Tässä taloudellisessa tilanteessa se tulee olemaan vaikeaa.

Käyttäjän TimoKohvakka kuva
Timo Kohvakka

Juuri näin. EU:n intresseihin Suomen puolustaminen ei kuulu itsetarkoituksena, vaan suhtautumisen määrittää kysymys: Miten kerätä maksimaalinen voitto Suomen avulla ja mikä liike on kokonaisuuden kannalta edullisinta? Tätä kysymystä mietittäessä on otettava huomioon, että puolustuskyvytön maa on käypä valuutta suurvalloille etupiirijakoa tehtäessä, mutta oma luja puolustus estää ilmaiseksi kauppatavaraksi muuttumisen. Hyödyntäminen on kannattamatonta tai ainakin vaikeampaa, kuten Talvisota näytti. Tähän asemaan on tosin enää myöhäistä pyrkiä, sillä rattaat ovat jo liian kovassa vauhdissa. "Vahvat tekevät sen minkä voivat ja heikot kärsivät sen mikä heidän on pakko kärsiä."

Mauri Hyhkö

Totta. Hitlerilläkin mieli muuttui ja voitokkaan talvisodan jälkeen halusikin Suomen liittolaisekseen. Kokonaan toinen kysymys onkin, mitä suomalaisilla olisi tehty neuvostoliiton valloituksen jälkeen. Onneksi kävi niinkuin kävi ja saimme pitää itsenäisyytemme, ainakin toistaiseksi.

Martti Järvinen

Meillä on puolustusministerinä heikko mies, joka kaatuu yskäisystä, kyvytön maanpuolustustehtäviin ja vapautettu palveluksesta. Eli ei hyvältä näytä.

Käyttäjän TimoKohvakka kuva
Timo Kohvakka

Kuvastaa kyllä poliittisen johdon ymmärrystä sodan maailmasta. Taisi muuten Stubbin suu loksahtaa auki, kun Venäjä rynni Georgiaan. Hä, voiko noinkin tehdä... eikös asiat sovitella puhumalla? :)

Marko Sihvonen

Puolustusministeri Haglund voisi mennä vaikka saunaan ryssien kanssa, oppisi ymmärtämään toistenkin näkökulmia omiensa lisäksi..... :D

Martti Kauppila

Pitääkö Suonmen aina kysyä ryssiltä lupa joka asiaan?

Lasse Askolin Vastaus kommenttiin #53

Kerro edes yksi tapaus, jolloin Suomi kysyi "ryssiltä" lupaa johonkin asiaan.Olen elänyt yli 68 vuotta enkä muista yhtään tällaista tapausta.

Johan Lom Vastaus kommenttiin #54

Nordek hanke, johon lupaa ei saatu, vaan Suomi joutui perääntymään.

EEC-vapaakauppasopimuksen kohdalla kysyttiin myös lupaa Zavidovossa, mutta Neuvostoliitto kieltäytyi ottamasta muuta kantaa kuin, että "varoitamme EEC:stä".

EFTA-sopimukseen ei varmaan varsinaisesti pyydetty lupaa, mutta Kekkonen piti Neuvostoliitossa venäjänkielisen puheen, jossa hän valotti Suomen asemaa. Kari Suomalainen piirsi Hesarissa kuvan, jossa Kekkonen opettelee aakkosia venäläisestä aapisesta ja sitten kukko munii EFTA-munan.

Sen sijaan edes 80-luvulla ei Koivisto vielä tohtinut kysyä lupaa Euroopan Neuvostoon liittymisestä, koska hän ennen perestroikaa oli sitä mieltä, ettei asiassa ole mikään muuttunut.

Käyttäjän TarjaKaltiomaa kuva
Tarja Kaltiomaa

Kansalaisten valveillaolo on tärkeä asia. Kulttuurisesti Suomi on oma yhtenäinen alueensa ja myös oman äidinkielensä perusteella. Suomen tulee kunnioitta itsenäisyyttään ja kunnioittaa myös muiden kansakuntien itsenäisyyttä, kun ne siihen voivat yltää. Karttapallon katsominen on tervettä sekä kansalaisille että poliittisille päättäjille. Pidän tärkeänä asiana, että Suomi säilyttää sotilaallisen liittoutumattomuuden ja puolueettomuuden. Länsimainen ideologia (kulttuuriperusta) on toki puolustettava arvo länsimaalaisille ja senkin asian suhteen kannattaa olla valpas.

Tapio Vehmaskoski

Ottawan sopimus laadittiin 1990-luvulla

http://www.youtube.com/watch?v=TAK-zEI6Mm8 Olli Immosen puhe eduskunnan täysistunnossa 6.9.2011

http://yle.fi/uutiset/jalkavakimiinojen_havitys_al...

Sopimukseen liittymättömien maiden listalla on mm. Yhdysvallat, Venäjä, Kiina, Intia ja Pakistan.

Tapio Vehmaskoski

http://www.verkkouutiset.fi/index.php?option=com_c...

"Meidän pitää kansanedustajina käyttää sitä valtaa, joka meille kuuluu ja osoittaa johtajuutta. Nythän tilanne on se, että kukaan ei oikein tiedä, miksi allekirjoitetaan, mutta kaikki luulevat, että pitää allekirjoittaa, hämmästelee Autto.

Sopimuksen allekirjoittaminen merkitsisi sitä, että Suomi joutuisi luopumaan jalkaväkimiinoistaan ja hävittämään varastonsa vuoteen 2016 mennessä.
Korvaavan aseistuksen hankkiminen aiheuttaisi Auton arvion mukaan 600 miljoonan euron kustannukset, jota hän pitää vallitsevassa taloudellisessa tilanteessa mahdottomana yhtälönä.

- Miina on täysin puolustuksellinen ase. Koen olevani tässä nyt rauhan asialla. Suomalaiseen miinaan ei astu kuin vihollisen sotilas, ja silloin ollaan väärällä asialla, tiivistää Autto."

Marko Sihvonen

Tapio, maanmiinakielto on kuin ongenkoukun kieltäminen kalastajalta, vain asiaan perehtymätön voi sitä vaatia.

Se on vaan niin "ihkuu"...kun maailmasta poistetaan aseet!

Vahva puolustus on ensi askel rauhaan, ei aseista riisuuntuminen, ei ainakaan maa nimisellä planeetalla, jossain Siriuksella voi olla hyvinkin!

Käyttäjän HenriHakkarainen kuva
Henri Hakkarainen

Eiköhän tuon asevelvollisuusarmeijan voisi lakkauttaa, vapauttaisi kummasti nuoria miehiä oikeisiin töihin.

Marko Sihvonen

Henri, asia on monitahoinen, maanpuolustuksen voi tehdä ja hoitaa monella eri tavalla, pääasia on että se tehdään niin ettei hullut tule tontille!

Mihin töihin, voisi kysyä?

Rakennusalan työttömyys on 18.5 ja ei nuo muutkaan alat niin hyvältä näytä?

Käyttäjän HenriHakkarainen kuva
Henri Hakkarainen

Jokainen intin käynyt voi protestoida systeemiä vastaan kieltäytymällä aseista intin jälkeen, josta ei tule sanktiota eikä enää voi kutsua kertaamaan. Tämän toivoisi yleistyvän, että systeemiin saataisiin muutos.

Pertti Ilonen

Suomi on nyt vapaa ja itsenäinen. Suomi pysyy vapaana.
Rauha maassa ja ihmisillä hyvä tahto.

Nimimerkki
Pertti Ilonen

Tapio Niemi

Hyvää tahtoa ainakin riittää niillä 700 000 suomalaisella jotka tänäänkin ovat ottaneet masennuslääkkeitä jaksaakseen seuraavaan päivään.

Marko Sihvonen

Tapio, ymmärrän heitä hyvinkin, on tämä maailman meno sellaista....

Marko Sihvonen

Pertti, eikö olekin hienoa?

Siksipä tässä kirjoittelenkin jotta tila säilyisi!

Jouko Piho

Marko Sihvonen

Hyvä huomata, että olemme samoilla linjoilla.

Marko Sihvonen

Olemme olleet koko ajan :D

On tosi valitettavaa ettei median ylivallan yli pääse järki vaan aina on tapahduttava jotain todella dramaattista ennenkuin alkaa raksuttamaan!

Lähi-idän kansannousu alkoi kun Tunisiassa yksi, poliisin pahoinpidellyt vihanneskauppias poltti itsensä, tämä ylitti uutiskynnyksen ja kansannousu sai sytykkeen!

Normaali järjenkäyttö, josta yleensä mediassa käytetään sanaa populismi, vaatii järjenvastaista toimintaa tullakseen kuuluviin, valitettavasti.

Suomi ja suomalaiset, kenties maailmamme rehellisin ja rikkain kansa, meidänkin täytynee kokea joku herätys jos mielimme saada jatkaa rauhaamme ja hyvinvointiamme, tavalla tai toisella...

Siksi Jouko, kaltaisiamme hulluja tarvitaan!

Saamme joskus palkkamme, juustoa leivän päälle! :D

Tapio Vehmaskoski

La mejor arma es una buena defensa.

Marko Sihvonen

Tapio, samma suomeksi, google-kääntäjä ei riitä ymmärryksen avaamiseen, tällä kertaa! :D

Jouko Piho

Suora käännös on: parempi ase on hyvä (ase).

Käyttäjän eirikr kuva
Antti Ukkonen

No jos pitää tilastojen valossa katsella, niin olisi se aika yllättävää, jos se ei sitä jossain vaiheessa yrittäisi/tekisi.

Marko Sihvonen

On aivan päivän selvää että näin käy.

Ainostaan leidien päiväunissa asioiden todellisuus verhoutuu uneen....

Johan Lom

Ennen talvisodan syttymistä ei juuri kukaan Suomessa uskonut Neuvostoliiton hyökkäykseen. Antinpäivän aamu 30.11. 1939 toi täydellisen yllätyksen. Toki puolustusvoimat olivat jollain tavoin varautuneet, kuten aina.

Venäjän kannattaisi hyökätä Suomeen mahdollisimman nopeasti, koska Suomi on pikkuhiljaa liukumassa enemmän ja enemmän EU:n kovaan ytimeen ja lähestymässä NATO:a. Mitä kauemmin se odottaa, sitä korkeammaksi kynnys muodostuu.

Marko Sihvonen

Johan, näin se on mennyt aiemminkin...sillä kun olemme valmiit miehitykseen, meillä on vahva puolustus, kukaan ei hyökkää!

Nyt, kiitos Ottawan sopimuksen, siis hänen joka maamme aikoo vallata, nukahdimme viimeistään uneen jonka herätys on....

Kukaan ei hyökkää kun olemme siihen valmiit!

Tule tänne niin isken hampaasi kurkkuun!

Kuka tulee?

Nyt sanomme, ei meillä ole aseita, ei puolustusta, ei miinoja.... ja joku päivä joku hullu tulee, ennemmin tai myöhemmin....

Ja veikkaan että se on tämä Ottawa tyyppi...siksipä Venäjän on toimittava, Ruususen nukkuessa untaan....

Käyttäjän MarkkuPerttula kuva
Markku Perttula

Suomen poliittinen johto vehkeilee salassa Usa:n kanssa sotilasyhteistyössä.
Sinä päivänä kun Suomen johto ilmoittaa Natoon liittymisestä, tekee Venäjä ennaltaehkäisevän iskun Suomea vastaan.

Jouko Piho

Ja vaikka Suomi ei ilmoittaisikaan NATOon liittymisestä, niin tulevan maailmankriisin edellä Venäjä tekee ennaltaehkäisevän iskun Suomeen ja miehittää osan Suomea oman turvallisuutensa takia puskurivyöhykkeeksi, ettei vihollisjoukot ole ihan heti rajan takana. Lähinnä halutaan turvata Pietaria ja Muurmanskia.

Jouko Piho

Olen juuri parhaillaan lukemassa Oleg Gordievskyn ja Inna Rogatchin v. 1997 julkaistua (WSOY) kirjaa Sokea peili, mikä kertoo KGB:n musertavan suuresta ja yleisestä vaikutusvallasta suomettuneessa Suomessa. Kirjan sivulla 327 on suoraa puhetta venäläisten sotilaallisista suunnitelmista: "Neuvostoliittolaisen offensiivisen opin mukaan neuvostoarmeijan tuli siinä tapauksessa, että Neuvostoliitto joutui sotilaalliseen konfliktiin lännen kanssa, edetä Suomen ja Ruotsin alueiden kautta kohdatakseen vihollisen tämän pohjoissivulla Norjassa."

Tämä ei siis ollut profetiaa.

Tämä oli ja on Neuvostoliiton ja nyttemmin Venäjän sotilasoppia.

Käyttäjän MarkkuPerttula kuva
Markku Perttula

Selvännäkijä Mareena Mattila varoitteli jokin aika sitten Usarissa Venäjän miehityksestä.
Hänet sensuroitiin pois täältä.
Venäjän pääesikunnassa on takuuvarmasti kassakaapissa Suomea koskeva suunnitelma, jos Syyrian tai Iranin kahina eskaloituisi kolmanneksi maailmanpaloksi.

Käyttäjän TarjaKaltiomaa kuva
Tarja Kaltiomaa

Eiköhän tämä pieni maapalloplaneetta ole jo jaettu valtioihin ja kansakuntien maa-alueiksi, joten tärkeää on oppia edelleen vain rauhanomaista rinnakkaiseloa kaikkien kansakuntien kesken ja tietenkin ennenkaikkea naapurimaiden kesken. Kaikkien maiden etu on yhdessä ratkaista monia globaaleja ongelmia, joita mm. markkinatalous on synnyttänyt. Mainitsen materiaalikierrätyksen haasteet, kaatopaikkojen purkuohjelmat, energian käytön tasaantuminen, niin että luovutaan turhasta tuhlauksesta jne. Enemmän paukkuja ongelmien ratkomiseen yhdessä kuin turhiin sotasuunnitelmiin. Strategialinjauksia voisivat miehet miettiä urheilun parissa nykyaikana.

Toimituksen poiminnat